TESTIMONIAL

Ada apa dalam group live ini?

Menyertai keahlian cspro dan group live trade bukan sekadar mendapat personal dan group support ataupun signal semata-mata. Dalam group ini akan akan mendapat lebih banyak tips dan nota penting yang tidak disediakan dalam laman keahlian ini.

Ini adalah kerana sesetengah ilmu itu perlu ditunjukkan semasa live market dan ia tidak dapat diajarkan mahupun ditunjukkan melalui teori atau nota semata-mata.

Melalui live market ini pelajar akan didedahkan keadaan sebenar pasaran dan pelajari perkara-perkara penting ketika berdepan dengan pasaran sebenar yang amat mencabar ini.

Kesemua ini penting bagi seseorang itu yang ingin melibatkan diri dalam kerjaya trading ini dan bukan sekadar mencuba nasib sahaja.

Di bawah ini adalah serba-sedikit screenshot support personal dan group signal.

Perbincangan dan Signal entry dalam group..

Dalam group signal, saya akan berikan analisis teknikal beserta contoh gambar dan trading plan.

Apa yang penting adalah, trading plan sebelum dan selepas. Tak mainlah tunjuk yang sudah lepas atau guna bahasa kiasan yang maksudnya tak jelas.

TONTON VIDEO

Bantuan personal/personal support

Tidak memahami pembelajaran nota dan live trade? Tiada masalah, anda boleh pm admin dan tanyakan soalan anda. Jika ada pertanyaan pair-pair lain juga boleh tanyakan kepada admin.

Keesokannya…

NZDJPY jatuh dan clue untuk entry signal(berdasarkan teknik) diberikan jelas pada hari sebelumnya.

Lihat lagi contoh lain..

Sertai kami hari ini juga!